Vitorlás leánybúcsú egyedi pólóval

Van egy nagyon kedves baráti társaságom, már gimi óta együtt vagyunk, az egyetemet is nagyjából együtt csináltuk végig és hát mivel ott is kitartottunk egymás mellett, azóta is töretlen a barátság közöttünk. Azonos korosztály révén jogosan merült már fel bennünk a kérdés az utóbbi időben, hogy vajon kinek kötik be először a fejét, mert hát lassan időszerűvé válik a társadalmi normák szerint. Többen is sorban álltunk az első helyért, de végül nem én vittem el a pálmát, ami nem is baj, mert így letesztelhetek és kitapasztalhatok mindent a legjobb barátnőm esküvőjén, így tehát az enyém már tökéletes lesz. Ez viszont azt jelenti, hogy megnyertem magamnak minden szervezéssel kapcsolatos segédkezést és ötletelést. Helyszínek, zenekarok, ételek, torta, ruha, illetve ruhák, dekorosok, fotósok, tehát egy szóval minden szál nálam fut össze. Testhez álló feladat, mindig én álltam a csapat élén, nem lepődtem meg, hogy most is így alakult.

Sok a fontos teendő és persze minden jó időben ki kell választani és lefoglalni, de ami számomra és a baráti társaság számára is rendkívül fontos nem más, mint a leánybúcsú. Rengeteg opció közül végül egy egészen izgalmas lehetőséget választottunk, ugyanis vitorlázni fogunk menni a Balatonra. Nagyon várom már, imádom a vizes programokat. De addig még nagyon sok teendő van, többek között elő kell készülni mindennel, így az egyedi pólókkal is. Mert hát ma már nincs leánybúcsú egyedi pólók nélkül. Szerencsére ez nem okoz akkora problémát, hiszen ma már a pólónyomás teljesen átlagos dolog és nagyon sok szolgáltató által elérhető, nem csak Budapesten, de vidéken is.

Nekem mégis megvan az a jól bevált hely, ahonnan mindig rendelek és ez nem más, mint a Lolmarkt. Szeretem az egyedi holmikat, így nagyon sok pólómat magamnak terveztem. Nagyon egyszerű dolgom van, mert ha ezt az egészet pólóra akarom vinni, nincs más dolgom, mint megtervezni a logót megfelelő nyomdai minőségben, elhelyezni a pólón a webes felületen és megrendelni a kívánt méretben, fazonban és darabszámban. Aztán másnap beugrok érte és már kapom is fel az újabb különleges darabot. Az is tetszik a helyben, hogyha nem lennék ilyen jártas a nyomdai előkészítésben vagy a grafikai tervezésben, akkor is tudnék tőlük segítséget kérni ebben. Az is szimpatikus továbbá, hogy az egész folyamat akár “hop-on hop-off” jelleggel is működik, tehát ha épp arra járok beugorhatok egy mintával, ők pedig a kért darabszámtól függően akár azonnal kinyomtatják nekem a kért pólóra.

Egy ilyen “vakon rendelésből” gyakran van félrenyúlás, ami a méretet illeti, ezért nagyon tetszik az is, hogy a honlapon egy teljes oldalt szántak arra, hogy részletes útmutatót adjanak a forgalmazott póló méretekről. Itt képekkel illusztrálva mutatják be, hogy hogy érdemes mérni az otthoni pólókat, hogy összehasonlíthatók legyenek az általuk árultakkal. Összességében pedig azt lehet elmondani, hogy a férfi pólóknál a megszokott bolti mérettől általában eggyel kisebbet kell rendelni, a női daraboknál pedig pont fordítva, az ruhaüzletekben megszokottaktól eggyel nagyobbat. Ha viszont épp az üzlet felé járunk megtehetjük azt is, hogy beugrunk és az általuk forgalmazott darabok egyikét felpróbáljuk. Ugyanis nem csak mások egyedi pólóinak nyomásával foglalkoznak, de ők maguk is terveznek és készítenek egyedi felirattal és grafikával ellátott felsőket. A honlapon erről nagyon jól lehet tájékozódni, mert hogy kategóriák és férfi – női modellek szerint külön vannak sorolva a különböző jellegű termékek. Szóval ha én például egy előre legyártott leánybúcsú pólót szeretnék rendelni, akkor azt is könnyen találok náluk, még csak gondolkodnom se kell rajta.

Bármilyen módon rendeljük is meg a terméket, választhatunk házhoz szállítást. Ezt a GLS futárszolgálat végzi, 1-2 napon belül a megrendeléstől számítva, ráadásul a 10 000 forint feletti rendelések esetén ingyen. Ettől eltérő esetben pedig 990 forintot kell fizetni a szolgáltatásért. Ez a 10 000 forint azonban pólórendelés esetén nem valami sok, ráadásul hogyha nagy tételben rendelünk, arra is számíthatunk, hogy jelentősen kedvezőbb darabáron fogják nekünk ajánlani a termékeket, mintha csak egy-egy darabot vennénk ebből és abból.

Mivel 10 lányból áll a búcsúztató csapat, valamilyen barátságos árra számítok, hiszen ha egy szitát kell csinálni ennyi pólóhoz, azon azért már jelentős nyereség lehet. Lényeg a lényeg, a minőség legyen kifogástalan, minden más másodlagos. Meg is tervezem a logónkat a héten, hogy minél hamarabb kioszthassam a csajoknak az első emléket erről a szuper alkalomról. Már alig várom!