Többet nem fogok vitorlázni a hidegben

Két dologra van szükségem a boldogsághoz, a Balatonra és egy vitorlásra. Leírhatatlan az az érzés, mikor nagy sebességgel haladok a vitorlásommal a víz felszínén, és érzem, ahogy fúj a szél. A mindennapos stresszt ezzel az időtöltéssel tudom a leginkább elhessegetni.

Persze ezt nyáron és tavasszal a legjobb művelni, mikor jó az idő. Én azonban túlságosan bele vagyok szerelmesedve a vitorlásomba ahhoz, hogy ezeket az évszakokat megvárjam! Most legutóbb egy őszi napon mentem el a Balatonra, hogy a kedvenc hobbimnak hódolhassak. Mikor elindultam, a levegő hőmérséklete még viszonylag tűrhető volt, de mikor kifutottam a vitorlással rohamosan el kezdett az hűlni. Itt már gondoltam, hogy ebből baj lesz, de már nem akartam visszafordulni, és ezzel a vitorlás partnerem is így volt. Így hát belevetettük magunkat ebbe a hideg, ámde kellemes kalandba.

Hatalmas élmény volt, de meg volt az ára: sajnos elég komolyan megfáztam. Legközelebb okosabb leszek, és inkább szépen megvárom, hogy legalább egy kicsit legyen jobb az idő.

Mikor hazaértem, már rögtön éreztem, hogy ez a betegség komolyabb lesz, mint a megszokottak. Így a következő lépésem az volt, hogy felkeresetem annak a patikának az internetes platformját, ahonnan a gyógyszereket szoktam megrendelni. Ez a Prevenció Patika, akikhez én már hosszú évek óta töretlenül hűséges vagyok. Bármiféle problémám is volt eddig, az innen rendelt termékek mindig kisegítettek engemet.

A betegségem komoly lázzal is járt, így a weblapjukon a lázcsillapítással kapcsolatos termékek felé vettem az irányt. A weblapjukon egy egész kategória szól ezekről a termékekről, így bőven volt választási lehetőségem.

A gyógyszert, amit kinéztem magamnak, csak a patikában lehet átvenni személyesen, de ez nem volt probléma, mert közel lakom hozzájuk. Persze a barátnőm ment el érte, mert én már meglehetősen beteg voltam. Azért azt megjegyezném, hogy rengeteg olyan árucikk is megtalálható itt, aminek vállalják a szállítását, így olyanoknak is érdemes meglátogatni ezt a webshopot, akik távolabb laknak tőlük.

Lázcsillapítás

A gyógyszer, amit a barátnőm megvásárolt, meglehetősen gyorsan hatott. Negyedórával a bevételét követően már elkezdtek múlni a fájdalmaim és a lázam is csökkent. Ez a termék egyébként granulátum formájában volt kapható.

Ennek a gyógyszernek a termékleírása olyan alapossággal bír – és ez egyébként a többi készítményre is jellemző –, amit más helyeken nem szoktam tapasztalni. Mindenre kitérnek benne, a lehető legnagyobb részletességgel. Ha még is maradna bármiféle kérdésünk, akkor természetesen felvehetjük a kapcsolatot valamelyik szakemberükkel, akik lelkiismeretesen segítséget fognak nyújtani a számunkra.

A gyógyszer felhasználása nagyon egyszerűen ment, hiszen csak annyi volt a dolgom, hogy vízben fel kellett oldanom egy adagot. Egy adag 400, míg a maximális napi adag 1200 milligramm. Én ennek az előírásnak megfelelően szedtem ezt a granulátumot. Lázcsillapítás, fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés szempontjából kifogástalan készítményről beszélhetünk.

Ez már a sokadik alkalom, hogy ez a patika bebizonyította, hogy méltó a bizalmamra. Itt nem csak a termékek minősége, de az ott dolgozók szakértelme is kifogástalan.

Egyébként itt a gyógyszereken kívül rengeteg más terméktípus is beszerezhető. Ott vannak például a vitaminjaik is, melyeknek én rendszeres használója vagyok, és amikről szintén csak jókat tudok írni.

Arról nem is beszélve, hogy ez az üzlet számtalan akcióval és kedvezménnyel kedveskedik a vásárlói számára, melyeknek a részleteit megtaláljuk az akciók menüpontban. Én már jelentős összeget spóroltam meg így az évek során.