Motoros barátomat a Balatonon sem kímélte a balszerencse

Vannak emberek, akik valahogy vonzzák a lehető leglehetetlenebb, sokszor kínos szituációkat, bármennyire is igyekeznek, hogy ne így legyen. Egy kedves barátom pont ilyen típus: komolyan mondom, nem tudom, mit csinál, de egyszerűen soha nem jön össze neki semmi.. Épp ezért nem is értettem igazán, mi vitte rá arra, hogy tőlünk, Budapestről motorral vágjon neki egy Balatonig tartó útnak és néhány napos ott tartózkodásnak – úgy tervezte, a környéket is felfedezi motorral és egy közös barátunknál száll meg, aki történetesen értett is a motorokhoz.

Legnagyobb meglepetésünkre épségben le is ért és elkezdhette a környék bejárását, egészen nagy távokat is tervezett – a gond itt adódott. Merthogy egy ilyen alkalommal, mikor meglehetősen távol került szállásától, defektet kapott és motorjával komp segítségével kellett visszajutnia saját partszakaszához, de mindenképpen pár napon belüli megoldás kellett arra, hogy új gumit szerezzen.

Számára végül nem más, mint – közös javaslatunkra – a MotorTire webáruháza jelentette a megoldást: a MotorTire-nél hihetetlenül gyors, leginkább 1, maximum 2 napos szállítási idővel vállalták a megrendelések teljesítését, így neki ez ideálisnak is bizonyult. Persze vannak kivételek, de mindig jelzik ezt a rendelési felületen is. Amennyiben egy termék nincs raktáron, többnyire maximum 1-2 nappal hosszabbodik meg a megrendelés átfutása, de ezt is jelzik; ahogyan akkor pedig külön jelentkeznek, ha valamiért a szokásosnál is hosszabb szállítási idő várható. Van lehetőség több módon is teljesíteni a fizetést: kérhető a szállítás utánvétes, bankkártyás és banki előre utalásos fizetéssel egyaránt, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Ami a barátomnak is nagyon jól jött a MotorTire-nél, az az, hogy nem csupán új, hanem használt termékek árusításával is foglalkoznak; alapvetően nem ragaszkodott teljesen új gumihoz a defektet kapott helyet, egy jó állapotú használttal is beérte, amely minőségében azért biztos lehet. Ezt a MotorTire-nél szintén megkaphatta, hiszen épp talált is náluk megfelelőt a megfelelő paraméterekre szűrve. Így hát, miután bankkártyás fizetéssel meg is rendelte a választott darabot, gyakorlatilag két napon belül nála is lehetett a használt-új motorgumi, amit ki is tudtak cserélni. Amennyiben otthon lett volna, a MotorTire szervizében még a gumi cseréje is megoldható, ha az ember előre egyeztet velük időpontot. Ez a munka garanciális a vásárolt termékekhez hasonlóan, utóbbi esetben 12 hónap garanciát vállalnak, ha ez ember betart pár, egyébként ésszerű feltételt – ilyen például, hogy a versenyzésre használt abroncsokra nem érvényes a garancia, hiszen teljesen más jellegű terhelést kapnak, mint normál használat esetén. Szintúgy nem érvényes a garancia, ha nem rendeltetésszerű használat történik, vagy épp figyelmen kívül hagyják a gyártó/forgalmazó valamelyik ajánlását – szóval abszolút nem teljesíthetetlenek.

Végül őszinte örömére egy nagyon jó állapotú “új” abroncsot kapott, annak ellenére, hogy azért volt benne némi félelem a rendeléskor, hiszen személyesen nem láthatta a megrendelt terméket. Mivel nagyon elégedett volt és már mástól is hallottunk a MotorTire áruházról pozitív tapasztalatokat, azóta a baráti motoros körünkből többen is adtunk le náluk rendelést és másoknak is ajánlottunk – eddig mi is maximálisan jó tapasztalatokkal rendelkezünk, és másoktól sem hallottunk innen soha negatív véleményt. Összességében, hogyha gyorsan kell szuper áron jó minőségű motorgumi korrekt feltételekkel, akkor a MotorTire-t én bátran ajánlom mindenkinek! A jövőben mi sem szándékozunk máshonnan rendelni, elvégre a bevált dolgokat nem érdemes cserélni – szerintünk…