Két rész között egy rendelés is belefér

Ahogy beköszöntött az ősz én olyan gyorsan éltem a szezonalitás erejével, és itt most nem a sütőtökre és vastag meleg pulcsikra gondolok, hanem arra a fránya megfázásra. Pikk-pakk ágynak döntött és 1 hétig nem is tudtam menni dolgozni se. Mit tud ilyenkor tenni az ember, hát nyomja az ágyat, teát iszik és néz valami jó sorozatot, máskor erre amúgy sincs ideje. Épp el is kezdtem egy új, hajózással kapcsolatos krimit nézni, de még mielőtt rátértem volna a következő részre gondoltam keresek valami erősebbet a teánál, mert éreztem, hogy ennek már a fele se tréfa. Sajnos nem vagyok olyan felkészült, mint kellene, nem is volt itthon semmi más. Választhattam: vagy felöltözöm és elszenvedem magam a patikába, vagy megpróbálom túlélni a napot. Végül csak összekapartam magam, de nagyon nem esett jól. Épp az egyik barátnőmnek panaszoltam, hogy jártam, mire ő csak ennyit mondott: Vásárolj kényelmesen Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket a biocity.hu oldaláról.

Ó, hát ha én ezt az oldalt hamarabb ismerem!

Nézzetek rá, mert zseniális! A biocity.hu egy olyan weboldal, ahol mindent megtalálsz A-tól Z-ig, ami a fenntarthatóságot jellemzi és természetes alapanyagokból készül. A link, amit a barátnőm átküldött, a megfázásra, légúti megbetegedésekre, immunerősítő készítményekre vezetett. Itt 57 különböző termék közül lehetett választani és mind-mind természetes alapanyagú termékek voltak. Elsőre egy kicsit ömlesztve láttam a termékeket, de szerencsére nagyon jól lehetett szűrni a keresési feltételek között és ki tudtam választani például, hogy mire keresek terméket, mármint milyen problémára milyen típusú legyen a gyógyszer: kapszulás, rágótablettás, szirupos, cseppes vagy sima kapszulás. Megválaszthattam, hogy milyen fő hatóanyagokat tartalmazzon, de emellett még sok minden másra is lehetett szűrni, akár gyártóra, akár hatóanyag tartalomra.

Nagyon megtetszett ez a dolog, ezért úgy döntöttem, hogy tovább kutakodok, mert a felső kategóriasorból láttam, hogy ebben az oldalban még milliónyi lehetőség van. Igazam is volt.

Először a reform élelmiszerek között néztem szét, ugyanis mostanság nagyon ráfeszültem az egészséges életmódra, a szupermarketek bio polcai pedig, hát, valljuk be, eléggé szegényesek. Szerencsére a biocity oldalán ezek a boltok hatványozódnak és elképesztően széles skálán lehet válogatni.

Legyél akár vegán vagy cukorbeteg, kövesd akár a paleo vagy gluténmentes étrendeket, mindenféle ételt, italt, fűszert és olajat meg fogsz találni itt, ráadásul nagyon jó áron. Ahogy elnéztem, a diabetikus élelmiszerek között leginkább az Éden, a Gullón és Szafi reform termékekkel lehet találkozni ráadásul itt olyanokat is találtam, amikkel a boltok polcain még sohasem találkoztam. Például ti tudtátok, hogy van cukormentes Oreo keksz? Hát én sem, de nyilván azonnal dobtam egyet a kosaramba, mert ez az az édesség, amit bárhol és bármikor meg tudok enni.

Bár én szerencsére nem küzdök ilyen problémákkal, azt tudom, hogy a gluténérzékenyek élete eléggé nehéz és az étkezési szokásaikat alapjaiban kell megváltoztatni, ha a szabályoknak megfelelően szeretnének cselekedni. A biocity oldal segítségével a gluténérzékenyek azt érezhetik, hogy valójában nem kell lemondani semmiről, hiszen mindennek, de tényleg mindennek megtalálható a gluténmentes alternatívája. Különféle lisztek, kenyerek, őrlemények és pékáruk is kaphatóak.

A másik két termékkategória amiket még tüzetesen átnéztem, a reformkonyhán belül a kávé és kakaó részleget, valamint a rágcsálnivalókat és az édességeket. Olyan jó volt látni, hogy mennyire sok egészséges alternatívát lehet beszerezni erre a dologra, lekvárok, kekszek, chipsek, pudingok és ostyák, mind-mind olyan finomságok, amiket alapól nem sorolnánk a hasznos és tápláló élelmiszerek közé, az egészségesek közé meg még inkább nem, de a biocity oldalán megtalálható termékeket már igen.

Az élelmiszerek mellett, még van egy drogéria része is a biocitynek, ahol minden arcápolással, kéz, láb és testápolással, hajápolással kapcsolatos dolgot lehet vásárolni, valamint egészségügyi és a mindennapi háztartásban használatos termékekhez is hozzá lehet jutni.

Szóval én azt mondom, hogy Vásárolj kényelmesen Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket, vagy akár reform élelmiszereket és háztartásba szükséges szereket a biocity oldalán.