Hajózás közben jött remek ajánlat

Egy üzleti megbeszélés alkalmával hajóra szálltunk, és a víz közepén beszéltük meg az ügy részleteit. Miután mindenben megegyeztünk, már csak a kötetlen baráti beszélgetés és a hajózás élvezése maradt. A beszélgetés közepette valahogy szóba került, hogy az autómban Vezérlés csere szükséges már, viszont nem tudom kire bízzam rá ezt a feladatot. Ekkor kaptam egy nagyszerű ajánlást, a Méta autószervizt. Az üzlettársam elmondása szerint elég csak ránézni a honlapjukra, és máris el lehet dönteni, hogy egy megbízható, lelkiismeretes és profi csapatról van szó. Ő már évek óta hozzájuk viszi az autóját, ha éppen valami gond adódik vele, úgyhogy meleg szívvel ajánlotta nekem őket.

Miután haza értem, rájuk is kerestem. Valóban nagyon meggyőző volt a weboldaluk. Nagyon szép, tele hasznos információkkal és még a Vezérlés csere is szerepel a szolgáltatásaik között. Sőt, nem csak hogy szerepel, de még egy rövid ismertetőt is találtam róla, hogy jobban tisztába legyek azzal, hogy hogyan zajlik a csere, illetve milyen áron dolgoznak. Egyébként nem csak ehhez a szolgáltatáshoz tartozik ilyen rövid leírás, hanem ahogy elnéztem, mindegyikhez. Mindegy egyes szolgáltatásukról el lehet olvasni a fontosabb tudnivalókat ezzel is megkönnyítve az autótulajdonos dolgát.

Budapesten a 19. kerületben találhatóak meg, így még viszonylag könnyen meg is közelíthető, sok embernek útba eshet. És ami még szintén fontos, hogy ez egy márkafüggetlen autószerviz, így a család minden tagja viheti ide az autóját attól függetlenül, hogy más-más márkájú autókkal rendelkezünk. Én szeretem az ilyen praktikus és hasznos szolgáltatásokat, főleg ha még jó minőséget is szolgáltatnak.

A Méta autószerviz pedig valószínűleg ilyen. Megfelelő szakmai tudással rendelkeznek, profik hiszen nagy tapasztalattal rendelkeznek már és ügyfélközpontúak, ami pedig a weboldalukból is kiderül egyből. Ennél jobbat nem is kívánhatnék.

Néhány szolgáltatás, amivel még fel lehet őket keresni, a Vezérlés cserén kívül: autó átvizsgálás, fék javítás, csere, futómű beállítás és csere, gumi és kipufogó csere, olajcsere, fényszóró beállítás, DPF részecskeszűrő tisztítás.

Már ebből is látszik, hogy egész autót átfogó szolgáltatásokat nyújtanak, így valószínűleg nem kell azon aggódni, hogy a mi problémánkra esetleg nem tudnak megoldást nyújtani.

Nekem nagyon szimpatikusak lettek azok alapján amit a honlapjukon láttam, így kértem egy időpontot. Meglepetésemre elég hamar tudtak is adni, így nem kellett sokat várakoznom. Időpont foglalásra amúgy két lehetőség is van a Méta autószerviznél: telefonon és a honlapon. Mind a kettő nagyon gyors, gördülékeny és egyszerű. Annak köszönhetően pedig, hogy az oldalon is van lehetőség időpontot foglalni, a nap minden órájában lehetőség van rá. Hiszen késő este is meg lehet ezt tenni, attól függetlenül, hogy a szervizben akkor már nem dolgoznak.

A Vezérlés csere pedig nagyon jól sikerült, és szinte olyan lett, mint újkorában. Nagyon elégedett voltam a munkájukkal és megfogadtam, hogy legközelebb is ide fogom hozni az autómat, ha valamilyen gond lesz vele. A Méta autószerviztől pont azt kaptam, amire számítottam.