Hajós tengeri túra, vagy mellműtét a nyárra?

Olyan boldog vagyok, hogy végre találtam egy szakembert, akinél messziről látszik, hogy nem félnék a tudására bízni magam, mert nem lenne okom aggódni! Régen azt hittem, a férfi mellplasztikának nincs annyi gyakorlója, így ismerője sem, de nagyobbat nem is tévedhettem volna!

Dr. Kelemen Ottó olyan kifogástalan hírű szaktekintély valóban, akinek a nevét követve nagyon meggyőző oldalra találtam rá, és látom, a mellműtét árak sem vészesek, így minden körülmény egy helyen látszott találkozni! Ugyanakkor nagyon szerettünk volna a szerelmemmel egy dél-spanyol körtúrát, többek között hajóval, viszont most szólok mindenkinek, a forint-euró árfolyam miatt talán nem ez a legjobb időpont ilyenre… Mi legalábbis lecsúsztunk egy kedvező foglalásról, és épp nagyon drágává vált. Sokkal drágább, mint amikor anno először néztük. A külföldi nyaralás ugyebár az első, ami nem vacakol valuta-romlás esetén. És higgyétek el, mostanra nagyon rosszra fordult az árfekvés, szóval talán most kell inkább halasztani.

No, de a másik napirenden lévő dolog tehát most az életemben: megfizethető mellműtét árak, és nagyszerű hírű plasztikai sebészet, a plasztika.info.hu-n! Igaz, hogy a hajós túra közös élmény lenne, de a páromat is annyira meggyőzte a Kelemed Plasztika, hogy nagyon biztat engem, folyamatosan, hogy ez egy jó lehetőség, és most ő sem örömmel költene olyan dologra (a külföldi túrára), ami lehet még olcsóbb is majdan. Mellműtét árak terén viszont mi a Kelemed Plasztikánál jobbra aligha lelünk rá még a jövőben, szóval erre most van itt az idő. És most vagyok még fiatal, ezután fogok menni még sokat (remélem) a mediterrán térségbe nyaralni, végül is, tehát nem ezt kéne halogatni tényleg, mert sokat adna hozzá az önbizalmamhoz.

Mi pécsiek vagyunk, de rendelést ott is biztosítanak, ami elengedhetetlen, de legalább nem kell rögtön utaznunk, mikor még le sem tisztáztuk, hogy megfelelő lesz-e számunkra, amit kínálnak. Természetesen az összes döntést együtt hozzuk meg itthon, de a férfi mellkisebbítés (más néven ginekomasztia-műtét) ára úgy 550-600.000 forint körül indul, amin én még meg is lepődtem. Lehet, hogy rosszul tájolok be bármit általában, de ennél azért nagyobb költségvonzattal számoltam elméletben.

Nos, lássuk csak azt is akkor, mit is takar pontosan ez a műtét, mert a plasztika.info.hu oldalon mindent leírnak mindenről, pontosan és érthetően. A ginekomasztia leggyakoribb okai valamilyen hormonzavar, súlyosabb fajta elhízás, étrendkiegészítők vagy egyéb szerek mellékhatása is lehet, esetleg májbetegség következménye. Van különbség a zsírmell, vagy a ginekomasztia között – minden ilyesmit részleteznek tényleg, hogy micsoda és miben áll a lényege.

Utóbbira nem elégséges megoldás a zsírleszívás. A mirigyállományt, ami a megnagyobbodásért felelős is el kell távolítani. Ezt egy bőrmetszésből végzik el. Ez a módja annak, hogy ne maradjon látható, komoly nyoma (nem lehet csak a mell centrumában lévő mirigyállományt eltávolítani). Ugyanakkor része a beavatkozásnak zsírleszívás is, és még kontúrformálás is, ami mind-mind az esztétikus végeredményt szolgálják. Ezt követően szorító mellényt kell viselni. A komplex műtéteket altatás alatt végzik el. Rengeteg fotó illusztrálja az oldalon az eddig elvégzett beavatkozásaik alapján, hogy milyen eredmény, és milyen “látvány” várható testünk ezen részén.

Hosszan írnak, Dr. Kelemen Ottó Phd személyéről és orvosi pályafutásáról, aki meghatározó központi alakja természetesen a Kelemed plasztikai sebészetnek, ő az, aki nélkül az egész minden bizonnyal nem létezne ma. Nagyon szimpatikus egyébként az egész társaság bemutatása. Megnyerő és bizalom-gerjesztő, ahogy korábbi páciensek is írnak róluk. Kihangsúlyozva a figyelmességet, az ellátás során. Ez az, ami a párommal bennünk is a bizalmat jelentősen növelte, mert még ilyesmiben nem volt részünk. A figyelmesség, a türelem az, amit a szakértelmen felül keresünk. És például azt, hogy a párom is tudjon érdeklődni bármiről majd. A gyógyulás idején örülni fogok, hogy lesz mellettem valaki, aki segít mindenben, de a Kelemed Plasztika munkatársain a leírtak szerint nem túl elcsúszni semmi. A páciensekre való alapos odafigyelés nem szenved hiányt.

Mint írtam, a budapesti Szent István Park mellett, péntekenként Pécsett is van rendelés. Előbb említett helyszínen van a járóbeteg-ellátás, és olyan műtétek, amiket helyi érzéstelenítésben végeznek. Egy másik budapesti helyszínen pedig van egynapos sebészet, és az altatásban végzett műtétek helyszíne is az. Címek a weblapon.

Dr. Kelemen Ottó lassan már orvosi pályája 40. évéhez közelít, ami végképp mélyíti a bizalmat. Ennyi idő alatt a kialakult vélemény igencsak megalapozott lehet bárkiről – bárki is fogalmazza meg. Valószínűleg egy olyan sebészről van szó, aki látott már mindent, és nem tudja meglepni semmi, ami adódhat. Önmagában a plasztikai sebészettel úgy egy negyed százada van dolga. Jó sok tapasztalat egyetlen területen belül is tehát… Tudományos fokozatot 2008-ban szerzett, ami szintén nem tegnap volt. Az oldalon videók is találhatók, amelyekben szembesülhetünk Kelemen Ottó lendületességével és kimértségével, amiket furcsa módon egyszerre sugároz a személyisége.

A sebészet tevékenysége számos területet ölel át – a “plasztika” főcím alatt kutakodva láthatjuk ezt. Arcplasztika, mellplasztika, alakformálás, és intimplasztika – ezekbe a fő irányokba kalandozhatnak el azok, akik még csak fontolgatják, hogy valamit megváltoztatnának a testükön, mert elégedetlenek, és mondjuk hozzám hasonlóan megunták a küzdést valami, az átlagnál nagyobb kihívás ellen.

Én elég sokat vadásztam a neten a lehetséges helyeket, szakembereket, nem csak arról van szó, hogy beírtam a keresőbe a “mellműtét árak” címszót, de az árak tényleg igazán fontosak. A plasztika.info.hu-n nagyon részletes felsorolást, táblázatot kapunk, ha az eddigi érveim mellett valaki már csak erre lenne kíváncsi. Van még külön “arcfiatalítás” menüpontjuk, mert tényleg annyi mindenhez értenek, hogy sok kategóriára – főleg alkategóriára – kellett bontani mindazt, amit kínálnak.

Ahogy így írok ezekről a dolgokról, az azért is hasznos, mert átgondoltam közben alaposan az érveimet, amikkel kicsit magamat is jobban meggyőztem. Már álmodtam is róla, hogy egy hajó fedélzetén élvezem a nyarat, és többé nem kell szégyenkeznem az évszaknak megfelelő öltözetem miatt. Már ha azt öltözetnek lehet nevezni, ahogy fürdőznék néha a napsütésben, vagy magában a Földközi-tengerben.

Nos, látjátok ilyen az, ha az embernek komoly vágyai vannak, amiket mindenképp valóra akar váltani, de szorítja a pénztárcája. Ilyenkor kell megtalálni a legideálisabb dolgot, ami előre kívánkozik a sorban! Ilyen esetekben mindig ügyeljetek rá, hogy a legkevesebb csalódás okozzátok magatoknak, és ha nem fér bele több dolog a pénzügyi keretek közé, akkor tényleg azt válasszátok, ami a lehető legkisebb csalódást okozhatja potenciálisan. Ezért kellett még Dr. Kelemen Ottó sokfelé elérhető életpályájába is kellő betekintést nyernem, hogy biztos legyek, de akinek nincs titkolni valója, azzal ez nem nehéz! Ez a nyár a műtété, és reméljük, hogy jövőre meg lehet indulni a nagyvilágba, mert mérséklődik a gazdasági válság, és a forint-árfolyam is magához tér. A Kelemed Plasztika szerintem mindenképp jó befektetés lesz. Ha nem tévedek, nem mulasztok el majd én is pozitív véleményt írni, mert tényleg minden megváltozik remélem, ha már nem lesz mit szégyellnem a külsőmön!