Hajón tartottuk a lánybúcsút, szelfigépet béreltünk az esküvőre

A fotóautomata vásárlás volt a téma a lánybúcsún, hogy mit is tudnak ezek a szelfigépek. És annyit beszélgettünk róla, hogy végül mi is béreltünk egyet az esküvőre. Szeretjük a picit különleges dolgokat, ezért is szervezték a barátnőim egy hajóra a lánybúcsúmat. Persze iszogattunk és nevetgéltünk, voltak vicces játékok is, de azért jól el is beszélgettünk. És szóba került az esküvő is, hogy hogy áll a szervezés, milyen élmények várnak majd a vendégekre.

A fotóautomata vásárlás is szóba jött, és az, hogy mit is tudnak ezek a szelfigépek. Csupa mosoly és vidámság. Talán így tudnám összefoglalni és úgy, hogy itt mindenki gyereknek érezheti magát. Ezért is döntöttünk úgy, hogy mi is bérelünk egyet az esküvőre. Ami szerencsénkre még sikerült is, bár szoros volt a határidő. A selfiegep.hu-ra esett a választásunk, mert igazán remek szolgáltatást kínálnak. Sokféle vicces háttérrel és kiegészítővel. 4, 6 vagy akár 8 órára is ki lehet bérelni a fotóautomatát.

De hogy mi is ez az automata? Már a nevében is benne van, hogy fotókat készít automatikusan, tehát nem egy fotós nyomja meg a gombot, hanem mi magunk. Egy dobozba zárták be a fényképezőgépet és a nyomtatót és pillanatok alatt már a kezünkben is tarthatjuk a kiváló minőségű képeket. Ráadásul egységesíteni is lehet ezeket a képeket, esküvő esetén például felírjuk az ifjú pár nevét, a dátumot és egy-egy dizájnelem is díszítheti ezeket a fotókat.

A szelfigép úgy működik, hogy választunk egy színes hátteret, vagy akár fehéret, ezt már mindenki maga döntse el. Ez után pedig választunk egyet vagy akár többet is a vicces kiegészítőkből, bajuszokból, szemüvegekből, parókákból. És máris bohóckodhatunk és készíthetjük el a gépeket. Azért is tetszett a selfiegep.hu ajánlata, mert digitálisan is megkapjuk a képeket az esküvő után, így nemcsak a vendégeknek lesz meg a róluk készült fotó, hanem nekünk is. Ezen kívül ajándékba kapunk egy A4-es fa borítású fotóalbumot is, valamint hozzá ragasztót, hogy már a helyszínen el tudjon készülni egy vicces fotóalbum, amibe a vendégek üzeneteket is írhatnak.

Ráadásul mindezt úgy, hogy bár automatáról van szó, azért ott a selfiegep.hu egyik munkatársa is a helyszínen, hogy segítsen.

Egy esküvő nagyon sok szervezéssel, előkészülettel jár, minden pillanat, minden négyzetmilliméter számít. Ezért is jó tudni, hogy a szelfisarok számára egy 3×3 méteres szabad területre van csak szükség. Így ha mi is tervezzük, hogy a selfiegep.hu szelfiautomatájával dobjuk fel a hangulatot bármilyen típusú rendezvényünkön, akkor ezzel a mérettel kalkuláljunk.