Hajókázás során jönnek a legjobb ötletek

A barátaimmal nagyon szeretünk elmenni hajókázni, vitorlázni, mert nagy szerelmesei vagyunk mindannyian ennek a hobbinak. Először nekem is szokatlan, sőt ijesztő volt az egész, de aztán egy idő után rákaptam az ízére, és rájöttem, mit szeretnek rajta az emberek annyira. Vitorlázáskor olyan érzésem van, mintha egy teljesen másik világba csöppentem volna, hiszen minden nagyon csendes és nyugodt. Nagyon jól tud esni a világ nyüzsgése után ez a csend mindenki lelkének. Ilyenkor legtöbbször szótlanul ülünk egymás mellett, és csak élvezzük az elénk táruló panorámát. Viszont miután kikötöttünk, visszatérünk a valóságba, és újra elkezdünk beszélgetni mindenféléről, ilyenkor mindig kitárgyaljuk az élet nagy dolgait. Az egyik ilyen alkalommal szóba kerültek az egyik barátunk képei, amiket mindig a hajókázások során készít, ugyanis nagyon ügyes, van érzéke a fényképezéshez. El is végzett egy fotós iskolát, és be is indította a saját kis fotós vállalkozását.

Panaszkodott róla, hogy kellene csinálnia egy fotós oldalt, ahol tudja magát reklámozni, viszont nincs elég tárhelye, és nem tudja, hogyan is kellene tovább haladnia. Ekkor az egyik barátunk közbeszólt, hogy ő ismer egy olyan magyar céget, akik azzal foglalkoznak, hogy tárhelyet adnak bérbe a hasonló helyzetben lévőknek. Vannak különböző csomagok, amik közül az ember válogathat aszerint, hogy mire lenne szüksége.

Gyorsan rá is kerestünk erre az oldalra, hogy megnézzük, mi a helyzet a tárhelyek frontján. Azt láttuk, hogy a barátunknak az SSD Ten nevezetű csomag lenne az ideális a leírásban olvasottak alapján. Ugyanis az ajánlás alapján ez a csomag ideális közepes látogatottságú webshopoknak vagy néhány közepes látogatottságú honlapnak. Illetve ott van az is, hogy nagy grafikai elemeket tartalmazó oldalaknak is jól jöhet, gondolnak itt például a fotós oldalakra. Mint ahogy látható, ez volt a megfelelő a barátunknak, hiszen a képei nagy felbontásúak, de még ennél nem kell nagyobb csomag neki, mert csak most kezdi kitanulni a weboldalak kezelésének mesterségét.

Ráadásul egy megbízható magyar cégről van szó, akiktől bérelni lehet a tárhelyet. Az volt az elsődleges céljuk, az alapítóknak, hogy létrehozzanak itthon egy olyan tárhely bérlési szolgáltatást, amihez megvannak a legmodernebb eszközök is. Ami nekünk a legjobban tetszett, az az volt, hogy nem szálltak el az árak. Így a barátunkhoz hasonló kezdő vállalkozók is meg tudják fizetni ezeknek a bérlését.

Szerencsére ez az egész nagyon jól sült el a barátunk részére, ugyanis az oldalnak köszönhetően egyre több megkeresést kap. Mi csak bátorítani tudjuk, hogy folytassa ezt az egészet, és ne adja fel az álmait. Bár ahogy elnézzük, ezzel nem lesz baj. Sőt, nemsokára szüksége lesz arra is, hogy csomagot váltson, és vásároljon egy nagyobb tárhely csomagot.