És te mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?

Most, hogy végre újra kinyílik a világ, az utazás is sokkal egyszerűbbé válik majd. Tavaly nyáron több utazást is le kellett mondanunk férjemmel, de idén azt tervezzük, hogy mindent bepótolunk majd. Első utunk egy luxus óceánjáró hajóra visz majd, ami a Karib-tenger több apró szigetét érinti állomásként. Ez a két hétig tartó utazás rengeteg izgalmas élményt tartogat számunkra. Lesz az út alatt városnézés, öbölben fürdőzés, zenés, táncos estek a hajón, búvárkodás, ellátogatunk majd lakatlan szigetekre is, simogatunk delfineket és úszunk majd rájákkal is. Az utazás előtt egy hónappal már nekiálltam pakolni, listákat írni, mit kell még beszerezni. Izgatott vagyok a hajóút miatt, mert még sosem volt részem ilyenben.

Egy hét alatt be is pakoltam és szinte mindent beszereztem, kivéve pár papucsot és szandált. Nem aggódtam, mert a kedvenc webshopomból meg is rendeltem gyorsan a hiányzó lábbeliket magamnak is és férjemnek is. Ez az oldal, a https://cipomarket.hu. Minden cipőnket erről a honlapról rendelem már jó régóta, legyen szó bakancsról, magas sarkú cipőről, szandálról, papucsról, ünnepi cipőről, csizmáról, vagy akár övről. Sőt nem olyan régen kipróbáltam a táskarendelést is, mert a https://cipomarket.hu oldalon óriási a választék táskákból is.

Nekiálltam nézegetni a papucsokat. Nem telt el sok idő és meg is találtam a magam számára a tökéletes karibi papucsot, egy Marco Tozzi, ezüst színű bőr papucsot. A sarka sajnos lapos, amit bánok, de nem hagyhattam ki, mert még árengedményt is kaptam erre a papucsra, és nagyon csinos, itthon is fogom tudni hordani. Viszont így választottam egy magasabb sarkú papucsot is. A választásom egy csodálatos s.Oliver elegáns, Soft Foam memóriahabos talpbetétes, több mint 8cm-es sarkú papucsot. Teljesen beleszerettem.

Férjem esetében sokkal egyszerűbb volt a döntés. Tudom, hogy nem szereti a lábközujjas papucsokat, és azt is leszögezte, hogy a papucs márkája mi legyen. Így neki egy fehér alapon fekete mintás Heavy Tools papucs lett a befutó.

A szandál kiválasztásakor szintén az nekem volt nehezebb dolgom, mert férjemnek hamar rátaláltam a megfelelő darabra. Ami pedig egy Imac, világosbarna, viszonylag zárt felső részű szandál volt. Bőrből készült, kényelmes bokarögzítéssel, csúszásmentes talppal. Ezt a márkát nem ismertem, de miután utána olvastam, hogy az Imac, Olaszország egyik legjobb minőségű lábbeliit gyártó cég, nem volt kérdés, hogy ez lesz a jó döntés. Plusz ez a termék is akciós volt, így meg is spóroltunk néhány ezer forintot. Magamnak végül, hosszas nézelődés és mérlegelés után pedig rendeltem egy Linea Unomagas sarkú szandált. Gyönyörű, három féle kék színe van, ami kifejezetten illik a mi úti célunkhoz. Külön jó, hogy a 60-70%-os, akciós termékek közt találtam, így rengeteg kedvezményt kaptam. A majdnem 40 ezer forintos terméket, csupán 15 ezer forintért tudtam megvásárolni. Szerencsém van, hogy éppen akadt az én méretemben egy. Természetesen ez is bőrből készült, ami minőségi és kényelmes is, legyen bármilyen meleg, sétáljunk bármilyen sokat.

Alig várom már, hogy csöngessen a futár és meghozza a dobozokat és fel tudjam próbálni a rendeléseket. Imádom a Cipőmarketet, kényelmes, rendkívül jó a termékek ára, óriási a választék, teljesen megbízható, van a termékekre pénz visszafizetési garancia, így bátran rendelek, még ha a mérettáblázatban nem is vagyok teljesen biztos.

Lassan minden készen fog állni a nagy útra, ha megérkeznek a cipők, be is húzom a zipzárakat a bőröndökön.