Egy hajó kiállításon találtam megoldást a pizzázóm problémájára

Nagyjából egyetemista lehettem, amikor beleszerettem a hajókba és a vitorlásokba. Saját hajóm az nincsen de modelleket nagyon szeretek készíteni és rendszeresen járok kiállításokra és regatta gálákra. Az egyik alkalommal egy nagyon jó hírű étteremben tartottak egy kisebb összejövetelt és vitorlás modell kiállítást. A vacsora svédasztalos volt, és ezért több étel melegítőt is felállítottak. Nekem is van egy pizzázóm, amit hamarosan szeretnék majd bővíteni, de eddig nem igazán találtam megfelelő gépeket az elképzelésemhez. Megkérdeztem az egyik pincért, hogy hol vették ezeket az étel melegítőket. Azt mondta, hogy az rdealer.hu oldaláról rendelték, ami egy Gastro & Ice Dealer webshop, tehát vendéglátóipari és cukrász gépek értékesítésével foglalkoznak.

A Gastro & Ice Dealer honlapját az ominózus este másnapján kerestem fel. Meglepődtem, hogy eddig nem botlottam még bele a webáruházukba. Már a főoldalán láttam, hogy valóban egy profi hellyel van dolgom, hiszen az oldal alján a márka nevek igazán meggyőzőek voltak. Már nagyjából a fejemben volt, hogy pontosan milyen termékeket szeretnék vásárolni. Ugyanis nem csak bővíteni, hanem felújítani is szeretném a pizzériámat, mivel mostanában egyértelművé vált, hogy ráfér a frissítés. Szépen sorban haladva végignéztem a kategóriákat. Mivel szerettem volna fagyasztott pizzát is árulni, ezért mindenképpen akartam egy csomagológépet. A kereső és szűrőrendszernek köszönhetően gyorsan meg is találtam a megfelelőt. Tovább nézelődtem, hiszen még szükségem volt egy új dagasztógépre, fagyasztóra, hűtőre, melegentartóra és még sok minden másra is.

Hosszú még a bevásárló lista

Tekintve, hogy a múlt hónapban elromlott mindkét húsdarálónk, így most választottam kettőt a Gastro & Ice Dealer termékei közül. Ezt követte a hűtő, a fagyasztó és a pizzapult. Itt már egy kicsit tovább elidőztem, mert a hűtőket tekintve nagyon hepciás vagyok. Az oldal szűrőrendszere perszer most is a segítségemre volt, így csak azért tartott sokáig a dolog mert több olyan hűtőt is találtam, ami megfelelt a kritériumaimnak. Végül nagy nehezen sikerült kiválasztani egy SAGI EGO hűtőt, aminek nagyon örültem, mert már régóta akartam egy ilyet. Miután a mélyhűtőt, illetve a pizzapultot is kiválasztottam, már kétségtelenné vált a Gastro & Ice Dealer praktikussága.

Amikor elértem a kiegészítők aloldalhoz, már nagyon belejöttem a válogatásba. Ez a fül vált a kedvencemmé, mert itt mindenféle apró kiegészítő eszközt megtalálhattam, amire csak szükségem volt. Menet közben felhívtam a barátnőmet is, akinek cukrászdája van, hogy neki ajánljam a Gastro & Ice Dealer webáruházát. Mondta, hogy nagyon jól jött a tipp, mert nemrég neki is elromlott néhány gépe. A beszélgetést követően folytattam a vásárlást. Nagy nehezen tovább mentem a kiegészítők oldalról, a mosogatásra. Hát igen, a mosogatógép a másik kritikus pont, sajnos azzal már volt rossz tapasztalatom. De a Gastro & Ice Dealer oldala eddig annyira meggyőző, hogy úgy döntöttem, hogy ebben is adok neki egy esélyt. Így egy rövid vizsgálódás után meglett a mosogatógépem is.

Elérkeztem a sütés-főzés részhez, ahol szintén több dolgot kellett összeválogatnom. Tűzhelyek, fritőzök, melegentartók és még rengeteg minden volt itt. A kedvenc márkáimat itt is megtaláltam, így könnyedén le tudtam szűkíteni a nagyon széles választékot kizárólag azokra a termékekre, amelyek tényleg érdekeltek. Mivel még nem voltam teljesen biztos benne, hogy pontosan milyen mértékű lesz a bővítés, így egy kicsit visszafogottabban válogattam a Gastro & Ice Dealer termékeiből. Hiszen ha valamit elfelejtek, akkor tudom, hogy honnan tudom beszerezni majd. Ezért rövidre fogtam a vásárlást, és leadtam a rendelést.

Felújítás és új gépek

A rendelést követően nem kellett sok időnek eltelnie és megszólalt a telefonom. A Gastro & Ice Dealer munkatársa volt, hogy megbeszéljük a szállítás részleteit. Ezt követően felhívtam újra a barátnőmet, hogy neki is sikerült-e mindent megtalálni a Gastro & Ice Dealer webshopjában. Azt mondta, hogy igen, ő is meg tudott venni mindent, amire szüksége volt és néhány napon belül ki is szállítják neki. Én is elmeséltem, hogy milyen elégedett voltam a Gastro & Ice Dealer kínálatával és, hogy alig várom már, hogy megérkezzenek a megvásárolt termékek.

Egy kicsit utánaolvastam a Gastro & Ice Dealer-nek, mert kíváncsi voltam, hogy pontosan kik ők. Mint kiderült, egy több mint 20 éves családi vállalkozásról van szó, amelyek új és használt olasz kis- és nagykereskedelmi gépeket forgalmaznak, vendéglátóipari és cukrász területen. Még külön bemutatótermük is van, ahol meg lehet tekinteni a különböző berendezéseket. Egy vendéglátós fórumon is találkoztam a nevükkel, és mindenki agyon dicsérte őket. Nagyszerű márkákat forgalmaznak és kiemelkedő választékkal rendelkeznek.

A megbeszélt időpontban, menetrendszerűn megérkezett a Gastro & Ice Dealer szállítmánya. Minden épségben és hiánytalanul megérkezett, nem volt semmi fennakadás, aminek nagyon örültem, mert igyekeznünk kellett a felújítással. Már minden elő volt készítve a gépek beüzemeléséhez. Az első dolgunk az volt, hogy az összes eszközt, amit a Gastro & Ice Dealer-től rendeltünk bekapcsoltuk és kipróbáltuk, hogy működik-e. Nem kellett csalódnom, az összes gép kifogástalanul működött. Így hát a végleges helyükre tettük őket.

Ha hiányzik valami, meg van a megoldás!

Amikor már majdnem elkészültünk a felújítással, észrevettem, hogy bizony csak sikerült elfelejteni valamit. Mikrót nem vásároltam a legutóbb, így azt most külön rendeltem meg a Gastro & Ice Dealer weboldaláról. Ebből is pontosan tudtam, hogy milyen típust keresek, így gyorsan kiválasztottam egy Menumaster mikrót és meg is rendeltem. Szerencsére még az újranyitás előtt megérkezett, így ez a probléma könnyen és gyorsan megoldódott.

A barátnőm, akinek cukrászdája van, szintén nagyon elégedett volt a Gastro & Ice Dealer szolgáltatásaival. Azt mondta, hogy nagy mázli, hogy ajánlottam neki az rdealer.hu-t mert így egy valóban minőségi helyről tudta beszerezni a cukrászgépeit. Így mind a kettőnk számára a Gastro & Ice Dealer volt a megoldás. A pizzázóm újranyitása nagyszerűen sikerült, az új gépek kifogástalanul működtek és én nagyon elégedett voltam velük. Több vendéglátós kolléga is eljött, hogy megnézze az újranyitást, és mindannyian el voltak ájulva a konyhámtól. Szinte mindenki megkérdezte, hogy honnan szereztem be a gépeimet. És persze a válaszom erre nem is lehetett más mint a Gastro & Ice Dealer webshopja.

A közeljövőben is nem egy példa volt rá, hogy igénybe vettük a Gastro & Ice Dealer szolgáltatásait, de főleg azért mert akkora lett a forgalmunk, hogy a meglévő felszerelés nem volt elég. És minden alkalommal megtaláltam a kínálatukban, amire szükségem volt, vagy ha mégsem akkor igazán segítőkészek voltak, hogy találjunk megoldást a problémára. Mindig visszagondolok, hogy milyen jól tettem annak idején, hogy elmentem arra a vitorlás modell kiállítással egybekötött vacsorára, és megláttam a Gastro & Ice Dealer-től rendelt melegentartókat. Talán mondanom se kell, hogy azóta is mindig a Gastro & Ice Dealer kínálatából rendelem a konyhai gépeket a pizzázómba.