Balatoni hétvége után vár a talpmasszázs Budapesten

Remek ötletem támadt egy balatoni hétvégén: kéne egy talpmasszázs Budapest egyik thai masszázs szalonjában. Na már ha visszamentem.

Mert hogy most leugrottam egy hétre a családi nyaralóba Balatonfűzfőre és annyira csodálatos itt, hogy nehezen veszem rá magam a visszamenetelre. Még akkor is, hogyha a vitorlázás nem is jöhet össze egyelőre és a kis csónakunkat sincs kivel vízre tegyem. Pedig milyen jó volna…

De nem baj, kompenzációnak tökéletes lesz a talpmasszázs. El sem tudok képzelni ennél jobbat, mint hogy visszamenjek a nagyvárosba majd akkor, ha már minden újra kinyit és elmenjek egy ilyen kezelésre. Jártam már korábban thai masszázson a Karma Thai Massage stúdióban, úgyhogy arra gondoltam, hogy most is ide megyek. Kíváncsi vagyok és izgatott is, mert kimondottan talpmasszázson se Budapesten, se máshol sem voltam még. Csak mindenféle teljes testes kezeléseken.

A talpmasszázs Budapesttől függetlenül egyébként azért gyönyörködtetett el engem mindig, mert elképesztő, hogy egy ilyen pici lábon az egész test megtalálható. Mármint úgy értem, hogy a megfelelő pontok nyomásával hatást lehet gyakorolni a test távolabbi pontjaira, vagy akár szervekre is. Szerintem ez fantasztikus dolog és jól szemlélteti, hogy mennyire különleges szervezet vagyunk. Minden összeköttetésben van mindennel.

Én meg már nagyon szeretnék összeköttetésben lenni a Síp utcai masszázs szalonnal, csak még egy kicsit úgy néz ki, hogy várnom kell erre. De sebaj, úgy döntöttem, hogy amíg nem nyithatnak ki újra, addig én is lenn maradok, lesz ami lesz. Aztán ha már foglalhatok talpmasszázs időpontot, akkor uccu neki.

Legalább azzal könnyű dolgom van, hogy hová menjek majd, mert ugye talpmasszázs Budapest belvárosában elég sok helyen van. De így, hogy már van korábbi tapasztalatom a Karma Thai Massage szalonnal, fel sem merült bennem, hogy máshol próbálkozzak. Alig várom, hogy időpontot egyeztethessek velük egy kellemes 60 perces talpmasszázsos kezelésre és a világ máris szebb lesz. Nekem legalábbis biztosan.