Aldi újság és plitvicei hajókirándulás kedvezmény egy helyen

Az aldi újság kiszámítható, mindig a postaládánkban kell keresni, pár nappal az akció váltás előtt. Mindig ott van, mindig számíthattunk rá.

De úgy döntöttem, hogy nem éri meg. Nem azért, mert nem lenne hasznos, hanem azért mert csak 1 hétig érdekes, utána sajnos csak a kukába kerül.

Hiába gyűjtjük szelektíven a szemetet, az Aldi, Auchan, Spar, Lidl és egyéb újságok nagyon sok szemetet jelentenek, ezért úgy döntöttem, hogy mi is kitesszük a matricát a postaládára, hogy nem kérünk reklámújságokat.

A dolog sikeres volt, ugyanis nem is kaptuk meg többet az újságokat. Nem kell aggódni ez nem azt jelenti, hogy mi ezzel le is maradtunk az akciókról! Éppen ellenkezőleg, szerintem új lehetőségek nyíltak meg előttünk.

Van egy oldal, az akcioleso.hu, ami összegyűjtötte az akciós újságokat, itt az aldi újság lapozható formában jelenik meg, sok más újsággal együtt. Minden közeli és távoli bolt akciós újságja fellelhető itt, bónuszba pedig rengeteg kupont is lehet itt találni.

Vannak olyan kuponok, amik utazásokhoz használhatók fel, és vannak azok, amik vásárláskor jönnek jól.

Hihetetlen, hogy van egy olyan oldal, ahol megnézhetem a heti aldi újságot, majd a kuponok között akciós áron böngészhetek nyaralások között. Hajós kirándulásokat, körutakat is láttam itt, valamint élvények akciós megváltására is jók a kuponjaik.

Itt egyébként a kedvenc üzleteinket be is tehetjük a kedvencek közé, ezért mindig naprakészen tudni fogjuk, mikor milyen akció van Könnyebben megtaláljuk így ezeket az üzleteket az oldalon és ha szeretnénk, értesítéseket is küld a telefonunkra, vagy e-mailben azokról az akciókról, amiket nem lenne szabad kihagynunk.

Szerintem nagyon jó oldal, ami hozzájárul ahhoz, hogy kevesebbet pazaroljunk, kevesebb papírt használjunk, és mindig képben legyünk az akciókkal.

A használata sem nehéz, szóval minden korosztálynak megfelelhet a használata.

Nem bántam meg, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk a zerowaste, azaz hulladék és pazarlás mentes háztartáshoz, hiszen semmit nem vesztettünk azzal, hogy nem kérünk reklámújságokat. Az akcioleso.hu oldalnak köszönhetően pedig már tervezgetni is kezdtem a 2021-es év nyaralásait, hiszen itt több hajós lehetőséget is kínálnak.