A nyílt tenger sem akadályoz meg abban, hogy úszópelenkát vegyek

Amikor apró voltam, a szüleimmel több nyáron keresztül lementünk a tengerhez. Nem tudom, hogy ekkor történt-e, de lassan beleszerettem a végtelenségbe elnyúló horizontba. A sós víz is annyira más volt, mint amihez szoktam a balatoni nyaralások során. Elterveztem, hogy tengerész leszek. Bár apám sokszor csak mosolygott ezen és azt ajánlotta, hogy inkább tanuljak mérnöknek, én nem adtam fel az álmomat. Azóta eltelt 20 év és már hosszú ideje járom a tengert.

Otthon pedig minden szezon végén vár rám a gyönyörű feleségem és most már az apró kisbabám is. Amikor kinn vagyunk a nyílt tengeren, sok időm van gondolkozni. Mindig eszembe jut a csöppség és azon merengtem, hogy mikor hazaérek, meg szeretném vele osztani a víz és az úszás örömét.

Ezért is lettem izgatott, mikor a laptopom képernyőjén megjelent egy lord.shop.hu/uszopelenka felirat. Előtte még azt sem tudtam, hogy mit keresek. Nem tudtam, hogy van ilyen, hogy úszópelenka. Ötletes és érdekes találmánynak hangzott, de nem tudtam, hogy erről a Lordshop nevű oldalról rendeljem-e.

Mivel rengeteg időt töltök az otthontól távol, ezért több webshopot is használtam már arra, hogy hazarendeljek dolgokat. Ezért azt mondhatom, hogy van már egy belső megérzésem azzal kapcsolatban, hogy egy webshop megbízható-e. Mikor rákattintottam a lord.shop.hu/uszopelenka kiírásra és bejött a Lordshop webfelülete, teljesen megnyugodtam. A gyomrom is azt mondta, hogy igen, ez lesz az a hely, ahol úszópelenkát fogok venni.

A kinézet egyszerű, letisztult volt, ami egy ilyen tengeri medvének nagyon szimpatikus, mivel mi is viszonylag minimalista életmódot folytatunk. A színek szépek voltak, különösen a kék, ami nem igényel komolyabb magyarázatot, hogy miért tetszett pont nekem. Nem volt azonban túl sok időm, mert voltak még dolgok, amiket a hajó körül kellett csinálnom, úgyhogy rátértem a vásárlásra.

Imádkoztam, hogy ne legyen túl bonyolult és imáim meghallgattattak. Főleg azért, mert a lord.shop.hu/uszopelenka link, pontosan az úszópelenkákhoz vezetett. Át tudtam nézni az árakat és a termékleírásokat. Összességében azt mondhatom, hogy kifejezettem olcsók voltak a Lordshop termékei. A minőségük azonban nem volt gagyi, mivel ezek mind, rengeteg ember által szeretett és ismert pelenkamárkák voltak. Az olcsóság a webshop természetből eredt, mivel egy ilyen platformnak jóval kevesebbet kell költenie, mint a rendes boltoknak.

Miként lehet navigálni a termékek között, ha esetleg nem csak úszópelenka kell? Nem volt túl nehéz felfedezés ez sem. Egyszerűen csak váltunk egy másik kategóriára. Ezek a kategóriák mindig az oldal tetején vannak és nem szorulnak különösebb magyarázatra. A mosható pelenka bugyi felirat például pont olyan termékeket rejt, mint amik fel vannak tüntetve. Ha azonban nincsen konkrét ötletünk és inkább ihletet keresünk ahhoz, hogy mi lenne jó a kisbabánknak, akkor kaphatunk egy ömlesztett termék listát is.

Én mindkettőt szoktam használni felváltva, mivel a kategóriák arra jók, ha nincs túl sok időnk és gyorsan le akarjuk rendezni a vásárlást. Az utóbbi pedig új távlatokat nyithat meg a babatermékek világában, olyan felszerelésekkel, amikről nem is tudtuk korábban, hogy léteznek. A termékeket egy virtuális kosárba kell elhelyezni, ahonnan pedig már csak pár kattintás a vásárlás befejezése. Nem kell sorban állni, nincsenek idegesítő nénik és a legfontosabb, hogy bárhonnan el lehet végezni. Nem számít, hogy éppen a tengeren van az ember (feltéve, ha van térerő). Mindenkinek ajánlom a Lordshopot.