A hajó fontos kelléke a porszívó

A folyókon közlekedő szállodahajókat is tisztítani kell naponta. Az ablakok állandó odafigyelést igényelnek a felcsapódó, piszkos víz miatt, illetve a levegőből és a szélből származó por elég gyorsan leülepszik a tárgyakon. A higiénia minden esetben fontos. Ez akkor is elengedhetetlen, ha olyan helyeken kell kitakarítani, ahová nehezen férünk be. Mint például egy hajó szobájában rögzített ágy alja.

Természetesen vannak kihívások benne, hiszen a vízen hullámzó hajó takarítása kellő koncentrációképességet igényel. De ha van megfelelő eszközünk, mint például a Greenway Magyarország Kft.-tól rendelt porszívó, akkor mindez megoldható. Három nagy modellt tudunk megkülönböztetni náluk, amelyeket a kisgépek kategória között találunk meg.

Van a TASKI jet 38 / 50, a TASKI AERO 8/15 PLUS és nem utolsó sorban a TASKI AERO BP. Az utolsó különlegessége az, hogy egy háti porszívóról van szó. Könnyű és felhasználó barát. Ideális lépcsőkhöz, felvonókhoz, bejáratokhoz. Kis súlya van, halk, diszkrét, ráadásul még nagy szívóerővel is rendelkezik. A líthium ionos akkumulátoros modell tökéletes olyan területekhez, ahol a szabad mozgás elengedhetetlen.

porszívó

A TASKI AERO 8/15 PLUS hálózati üzemű porszívónak nagy a teljesítménye, amely a legkorszerűbb technológiának köszönhetően extra erős szívóerővel rendelkezik. A szabadalmazott suttogótechnikája igen halkká teszi a működést. Praktikus kialakítása által a kiegészítők cseréje másodpercek alatt, szerszámok nélkül elvégezhetőek.

Az állítható fogantyús 38/50 cm-es hengerkefés TASKI jet 38 / 50 modellt pedig úgy tervezték, hogy a dupla motoros rendszer miatt magas szívóerő és hatékony tisztítás érhető el. Legfontosabb ismérvei az erőteljes és hatékony működés, a sokoldalúság, a jobb levegőminőség és a kényelmes szállítás. Ehhez hozzájárul a kompakt kialakítása és tolókarja is.